Hold / U15 Pi 1. div

U15 Pi 1. div

Mors Håndbold 1. division U15 piger spillede i dag den første udekamp i sæsonen. Det var med god selvtillid og tro på tingene efter sidste weekends flotte sejr på 25-23 på hjemmebane mod Aabybro.
Udeholdet fra Mors Håndbold spillede sig indledningsvis i front med 3-1, og kom virkelig til nogle fornuftige afslutninger mod det flade forsvar fra Strandby Elling. Desværre formåede holdet ikke at fastholde de gode angrebstakter. Flere angreb løb ud i sandet uden tilstrækkelig bid i skuddene og med det resultat, at Strandby Elling spillede sig ind i kampen via hurtige kontrascoringer. Således var halvegsstillingen at Strandby Elling kunne gå til pausen med en føring på 9-7.

Efter pausen måtte Mors Håndbold desværre gang på gang kæmpe hårdt for at komme til fornuftige afslutninger. Alligevel var Strandby Elling aldrig foran med mere en to-tre mål. Med 10 minutter tilbage af kampen så det ud til at Mors Håndbold endelig igen var ved at finde melodien. Vi begyndte at spille ud af i banen og fik reduceret forspringet til Strandby Elling til kun et mål. Ved stillingen 15-14 og med to minutter tilbage af kampen, har vores keeper Kitija en flot redning, uheldigvis springer bolden direkte ud til en fri fløjspiller som efterfølgende scorer. Her begynder vi at have ryggen mod muren, og desværre formår pigerne ikke at komme tættere på. Pigerne taber en tæt kamp med cifrene 17-15.

Vi stod generel t godt defensivt i dag og får også masser af angreb, hvor vi har mulighed for at score nok mål. Desværre spillede vi i dag for langsomt i angrebet og fik derfor ikke iscenesæt vores skytter tilstrækkeligt. Det betød samtidigt, at vi ikke formåede at få gang i stregspillet.

Det var et ærgerligt nedelag. Hvor vi efter kampen sad med en følelse af, at vi faktisk burde have haft point med hjem til Mors. Næste kamp er igen en ude kamp. Her går turen til Århus, hvor vi skal op mod et virkeligt stærkt hold fra VRI.

Hans Mikael Therkildsen

U15 piger Mors håndbold.
HF Mors | H. C. Ørstedsvej 15, 7900 Nykøbing Mors  | post@hfmors.dk